Bestelproces

 

Stap 1: Een foto kiezen


Door op 'bladeren' te klikken, selecteert u een foto vanaf uw computer.

 

Stap 2: Kies het formaat


Als de foto groot genoeg is, kunt u bij stap 2 een gewenst formaat kiezen.

 

Stap 3: Bewerk de foto


De foto is natuurlijk niet in één keer in het juiste formaat gesneden. Dit kunt u zelf doen door de aangeboden optie die verschijnt.

 

Stap 4: Het resultaat


Als laatste stap ziet u uw bijgesneden foto die u alleen hoeft goed te keuren.

 

Stap 5: Gegevens invullen


De laatste vereist stap is het invullen van uw persoonlijke gegevens. Als u uw ingegoten foto op een andere locatie wilt ontvangen dan uw huidige gegevens, dient u de velden voor het afleveradres rechts in te vullen.

 

Stap 6: Online betalen met IDEAL


Wij ondersteunen op dit moment alleen IDEAL voor online betalingen. Mocht u nou geen gebruik maken van online transacties kunt u uw foto e-mailen naar info@gietfabriek.nl en de bestelling stoppen.

Foto online bestellen

U wilt uw foto veredelen tot een strak, glossy en briljant kunstwerk? Dat kan exclusief bij de Gietfabriek. Snel, gemakkelijk en direct via ons bestelsysteem.

direct aan de slag

Over de gietfabriek

De Gietfabriek lijst foto's op een unieke, briljante manier in! Met twee lagen kristalheldere epoxy wordt uw foto veredeld tot een bijzonder object. Dit ingieten is voor particulieren en (top)fotografen het absolute summum en dé finishing touch van hun werk. Iedere foto is een glashelder, exclusief kunstwerk. Een ingegoten foto van de...

lees verder