• Home
  • Aanleverspecificaties

Over de gietfabriek

De Gietfabriek lijst foto’s op een unieke, briljante manier in! Met twee lagen kristalheldere epoxy wordt uw foto veredeld tot een bijzonder object. Dit ingieten is voor particulieren en (top)fotografen het absolute summum en dé finishing touch van hun werk. Iedere foto is een glashelder, exclusief kunstwerk. Een ingegoten foto van de Gietfabriek heeft een rijke uitstraling en is een ware lust voor het oog. Altijd strak, glossy en briljant!

In een eigen laboratorium worden de foto’s of objecten ambachtelijk ingegoten in een stofvrije omgeving. Het is precisiewerk. Geen stofje of spikkeltje zie je in het materiaal terug, met een glas- en glashelder resultaat. Ieder ingegoten product is een exclusief kunstwerk van museumkwaliteit. Een lust voor het oog, vanuit welke hoek je ook kijkt.

Foto online bestellen

U wilt uw foto veredelen tot een strak, glossy en briljant kunstwerk? Dat kan exclusief bij de Gietfabriek. Snel, gemakkelijk en direct via ons bestelsysteem.

direct aan de slag

Over de gietfabriek

De Gietfabriek lijst foto's op een unieke, briljante manier in! Met twee lagen kristalheldere epoxy wordt uw foto veredeld tot een bijzonder object. Dit ingieten is voor particulieren en (top)fotografen het absolute summum en dé finishing touch van hun werk. Iedere foto is een glashelder, exclusief kunstwerk. Een ingegoten foto van de...

lees verder